De Zwanger Worden Podcast

Hoe ik mij voorbereid op mijn komende IVF

April 19, 2021

In de deze aflevering praat ik jullie bij over mijn persoonlijke reis naar IVF. Hoe ik tot de keuze ben gekomen om IVF te gaan doen en hoe ik mij nu voorbereid op de IVF.

 

Wil je net als ik aan de slag met de audiosessies?

Wil jij meer vertrouwen in je lichaam, rust in je hoofd, een positieve mindset en je kans op een succesvolle zwangerschap vergroten? Ga dan aan de slag met het zwanger worden traject van BeeMom. beemom.nl/zwanger-worden/ 

 

Gratis

Wil je de gratis zwanger worden audio luisteren van BeeMom? beemom.nl/gratis/ 

 

Mijn supplementen

Wil je ook goede supplementen gebruiken tijdens je traject? Ik gebruikte vooral Vitakruid en Logic of Nature. Omdat die de beste samenstelling hebben en goed biologisch opneembaar zijn.

 

Korting op supplementen

Met de kortingscode NUTRI-809558 krijg je in de webshop 15% korting (op alles van Logic of Nature). Deze korting is doorlopend, dus als je later weer wat besteld, kun je dezelfde code gebruiken. En dat geldt ook voor andere producten en bestellingen via Logic of Nature. Klik hier voor de webshop.

https://logicofnature.nl/producten/fertility-woman/

 

Wil je net als ik een fertiliteitsarts aan je zijde? Waar je mee kan bellen en overleggen, die verder kijkt dan haar neus lang is? Ik loop bij Kimiko Kleiman-Broeze. Zij is fertiliteitsarts en hormoontherapeute bij Sakura Clinics, waarin ze vrouwen persoonlijker en uitgebreider kan helpen dan in het ziekenhuis. Wil je door haar geholpen worden? Vraag een gratis consult aan via https://sakuraclinics.nl/ Wanneer je als luisteraar van de podcast klant wordt bij Sakura Clinics, krijg je gratis cursus Volgende Stap Naar Zwangerschap van BeeMom

 

Vriend van de podcast

Wil je de podcast steunen? En regelmatig exclusieve podcasts ontvangen? Wordt dan vriend(in) van de podcsast. Klik hier

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App